Krantenkiosken en boekhandels presenteren ons duizelingwekkende hoeveelheden literatuur. In de treinen zitten twee derden van de reizigers in een krant of tijdschrift te lezen. We worden overspoeld door het geschreven woord. Tijdschriften met soms heel interessante artikels, soms hebt u de indruk dat het louter gaat om bladvulling.
Wegwijzer is een eigentijds, driemaandelijks blad over de dingen des levens, over mensen, over de natuur en over God...

In Wegwijzer vindt u voor elk wat wils: een levensverhaal, een nadenkertje, een wetenschappelijk en een pastoraal artikel, een gebeurtenis, een gedicht, ... Alles werd gegoten in een frisse lay-out zodat u in één adem het tijdschriftje uit hebt. In deze website kunt hier alvast van proeven door oude nummers op te roepen.

Wegwijzer is een uitgave van evangelische christenen. Er zijn wereldwijd honderdduizenden evangelische kerken, waarvan er in België zo'n 300 door de overheid erkend werden. (Je leest er meer over op www.alliantie.org)...

Wilt u Wegwijzer gebruiken in uw straat, in uw gemeente, in uw kerk, in uw vriendenkring, in uw persoonlijk leven... dan kunnen we u dit blad warm aanbevelen.
We geloven wat de Bijbel zegt over God en de mens. God heeft de mens lief en wil ons nieuw leven geven. En via dit tijdschriftje willen we u uitdagen om op onderzoek te gaan...

Ook uw reacties stellen we enorm op prijs...